All for Joomla All for Webmasters
България

Множеството проби полицейския кордон: “Ще протестираме до оставката на Борисов!”

Протестиращите искат президента Румен Радев да излезе и да ги подкрепи
“Оставка! Оставка, Борисов, моментално подавай оставка! Долу диктатурата!”, скандират пред сградата на народното събрание омерзени от упралението на Борисов българи. На протеста, който започна преди 40 минути – в 12.00 часа, както беше предварително обявено във Фейсбук, са се събрали множество граждани от различни възрастови групи и отрасли.

Официлано събитието е организирано от ПП “Възраждане”, но под паметника на “Цар Освободител” се присъединяват всякакви хора, обединени под мотото: “Ние сме народ! Аз излизам за нормален живот!”, с едно единствено искане: ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И БОЙКО БОРИСОВ.

Пред камерите на БСТВ председателят на Асоциацията на таксиметровите шофьори заяви, че нямат пари да си плащат патентния данък, защото не са работили 2 месеца, държавата ги е оставила без работа и пари. Обеща, че ще блокират София и ще протестират до оставката на премиера на България и шеф на управляващата партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Бизнесмен сподели, че управляващите подпомагат дружества близки до властта, които искат да фалират останалите. Допълни, че конкурентна фирма краде служителите му.

Броят на протестиращите постоянно нараства, като към момента надхвърля 2000 души, коигто скандират: “Мафия!”.

“Бойко Борисов и неговото корумпирано и престъпно правителство трябва да подадат веднага оставка. Или ще махнем българоубийциите, или ще затрият държавата и народа ни. Къде е Корнелия Нинова? Да дойде тук при нас. Тук трябва да дойде и президентът Румен Радев, искаме да ни подкрепи”, каза равълнувана гражданка.

Протестиращите се обърнаха и към полицаите, охраняващи събитието: “Престанете да пазите престъпника! Не ставайте съучастници на българоубиеца и мафията!”.

Множеството проби полицейски кордон и спря движението на автомобилите. Чуват се викове: “Оставка и затвор!”. Пристига подкрепление от жардармеристи.

По всичко личи, че страхът на ГЕРБ и Бойко Борисов е основателен, защото краят на политическата му кариера и пребиваването във властта, паразитирайки на гърба на данъкоплатците от България и Европейския съюз, е дошъл.

Националните зависими проправителствени телевизии – БНТ, БТВ, НОВА, КАНАЛ 3, които всеки ден и час напоително отразяват брифингите на министерски съвет и Бойко Борисов, са изпаднали в ступор от ескалиращия народен гняв и нито една от тях не излъчва на живо.

Единствената телевизия в България, която отразява пряко от мястото на събитието в реално време, е БСТВ:

liberta

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top