All for Joomla All for Webmasters
България

Марешки гневен на протестиращите: Ще ви изметем от улиците!

Органите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да осигурят нормалния живот не само в столицата, но и в цялата страна.

Протестите не трябва да са за сметка на гражданите, които работят и не са по улиците!

Ако ние от ВОЛЯ изпратим 10 човека да блокират Орлов мост, дали полицията ще ги остави там?!

Това заяви главатаря на ВОЛЯ Веселин Маришки, съобщават от Novini.bg

„Постоянно получавам десетки обаждания и съобщения от хора, които не са могли да отидат на работа или до болница и настояват да реагираме. Има законен начин за провеждане на протест и правилата трябва да се спазват от всички. Недопустимо е да се изправят едни граждани срещу други!“, коментира още той.

И припомни, че е отишъл на място да се запознае с протестите. Възмути се от това, че е станал свидетел как протестиращи си правят селфи с многото блокирани коли и „доволни се подиграваха с цинични реплики, че са „прецакали”, меко казано, останалите столичани“.

„Не правителството, не президента, а техните съграждани! Това ли е смисълът на протеста?! Няколко провокатори да се гаврят с милиони столичани?! (…)Ако полицията не вземе веднага мерки да въдвори ред, то ние ще застанем рамо до рамо с тези, които вече се самоорганизират, и ще изметем от площадите закононарушителите и провокаторите, които пречат на милионите българи да се придвижват нормално, а пречат и на възпитаните и интелигентни хора, които искат да протестират, спазвайки законите“, каза още Марешки.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top