All for Joomla All for Webmasters
България

Воля: Ф-16 ще опази ли пребитата за 35 лева баба Иванка?

Един велик държавник казва, че преди да изхарчим огромни суми за въоръжаване трябва да създадем такова ниво на живот на хората, че да искат да го защитават.

Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Един известен руски балетист каза, че когато се прибира в тях, не заключва дома си. Вчерабаба Иванка беше пребита в дома си и от нея бяха ограбени 35 лева. Считате ли, че баба Иванка има нужда от F-16 да я пази – тя има нужда от по-високи доходи, по-добро здравеопазване и сигурност. Чуйте новините – всеки ден говорим за ограбени и мизерстващи хора, десетки хиляди полицаи са със стари и продънени коли, едва ли не ги бутат с крака. Само срещу един изтребител можем да оправим всички полицейски коли. Искам полицай във всяко село, подчерта Марешки, цитиран от новини.бг.

Както законът за горивата го отложиха, очаквам и този разход да бъде отложен, дори в преговорите да стигнат дотам да ни направят един жест – да ни подарят изтребители, ако искат да имаме силен съюзник, добави лидерът на Воля.

Най-малкото трябва да питаме хората. Швейцарците управляват с референдум, а ние мислим, че българите са дебилни. За всичко важно трябва да бъде питан народът, заяви Марешки.

Като такива въпроси той определи връщане на смъртното наказание и излизането на България от НАТО.

Той коментира и отношенията в малката управленска колиция. Волен Сидеров се дърпа вече от Обединени патриоти, защото няма буквичка за него. Народът вече ги нарича Огради и паспорти, няма никакъв патриотизъм там. Ако тези хора ми допадаха, щях да бъда в тази коалиция. Ние искаме да съберем хората, които да помогнат на родината с реални дела, каза още Веселин Марешки.

Източник: Petel.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top