All for Joomla All for Webmasters
Свят

Лейди Гага подкрепи Джо Байдън

В последния ден от предизборната кампания на Джо Байдън беше подкрепен и от певицата Лейди Гага. Двамата се срещнаха с избиратели в Питсбърг, Пенсилвания.

Пред младежта Байдън каза, че те са наистина забележително поколение и подчерта, че гласът на младите хора ще има ключово значение в настоящите избори. С “Разчитам на вас”, се обърна Байдън към студентите.

Лейди Гага пък заяви, че е много развълнувана от това, че има възможност да бъде на подобна проява и благодари на присъстващите, че подкрепят Байдън.

Веднага след думите на изпълнителката, последва митинг в Питсбърг, на който поддръжниците на Байдън бяха в коли. Пред тях кандидатът за президент прогнозира голяма победа на изборите, а после Лейди Гага пя и прикани избирателите да “гласуват сякаш техният живот зависи от това”.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни