All for Joomla All for Webmasters
България

КОВИД-19: Пловдивски общинари вдигнаха див купон в дискотека (ВИДЕО)

Навръх втората вълна на пандемията от Коронавирус, ограничаването на работното време на заведенията и забраната за вдигане на шум през нощта, пловдивско заведение организира масов купон, сигнализира Ивайло Спасов, местен жител, в социалните мрежи.

Спасов посочва, че многократно е подал сигнал на телефон 112 и дори отива на място, за да види как пристига патрул на полицията, който без да затворя зеведението си тръгва, за да напише докладна записка на сутринта.

“В 1:30 през нощта полицаите ми казаха лично на място, че правили 3 забележки на заведението, но не могат да го затворят, тъй като в заведението били заместник-кмет на Пловдив и шефът на Напоителни системи”, допълва той.

“Призовавам Ви да бъдат наложени най-строгите мерки съгласно законодателството на Република България и по-специално Закона за здравето, Закона за защита от шума в околната среда, Закона за отговорността на държавата и общините за вреди, Наредбата за опазване на обществения ред на Община Пловдив и други законови и подзаконови нормативни актове, които прецените по компетентност, че са нарушени”, подчертава Спасов.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни