All for Joomla All for Webmasters
България

Каракачанов Неглижира Протеста На Народа И Почива В Поредната Кръчма

Възмутени наши читатели ни изпратиха тази интересна снимка, на която се вижда, че вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов отмаря подобаващо в поредната кръчма, но този път на морето. Каракачанов направил лошо впечатление на хората, тъй като на висок глас обяснявал как властта щяла да смачка протестите и по какъв начин щели да се отнесат към публичните лица, които ги подкрепят, пишат от evrokop.

Припомняме, че в подобна ситуация Каракачанов бе заснет и в една от софийските кръчми, като снимката бе публикувана ot възпитаника на Академията на МВР Валери Григоров, който написа следното във Фейсбук:

“Скъпи приятели,
04.10ч., час в който българските граждани почиват, а голяма част ще поемат на полска или друга работа още в зори, а Вицепремиерът Каракачанов -,,Патриот” е още в ресторант, за да покаже алкохолните си възможности.
Това поведение можем да определим само ката ПЪЛНА МОРАЛНА, НРАВСТВЕНА И ЧОВЕШКА ДЕГРАДАЦИЯ НА вицепремиера и на цялото Правителство!”

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top