All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Как да се отървем от папиломите

Папиломите засягат хората от много години насам. По принцип те не са опасни, но могат да бъдат грозни и дори заразни. Съществуват различни средства за премахването на папиломи.

Но преди да предприемете каквото и да било действие, най-напред се консултирайте с лекар.

Ако все пак сте решили да опитате с домашни методи на лечение, ето няколко изпитани рецепти, които ще ви помогнат да се отървете от папиломите.

Масло от чаено дърво

Това което ви е нужно са няколко капки от маслото от чаено дърво и две супени лъжици вода. Добавете олиото към водата, разбъркайте, намажете засегнатото място и оставете да изсъхне. Повторете това 5-6 пъти на ден. Маслото от чаено дърво е мощен антисептик, който убива повечето бактерии и това го прави подходящ за третирането на папиломи.

Прополис

Нужни са ви четири капки от прополиса, памучен тампон и лепенка. Намазвате засегнатото място, покрива те с памучния тампон и фиксирате с лепенката. Тази процедура се повтаря по два пъти на ден. Прополисът предпазва от инфекции и има антибиотични и антивирусни свойства.

Ябълков оцет

Нужни са ви няколко капки от оцета върху памучен тампон и лепенка. Трябва да напоите тампон, да го сложите на засегнатото място и да фиксирате с лепенка. Трябва да го оставите за една нощ, правете тази процедура всяка вечер в продължение на седмица. Поради високото съдържание на киселина в оцета, той много бързо разрушава папилома.

Смокини

Намажете засегнатото място със пресен сок от смокиня и оставете да изсъхне. Процедурата се прави по три пъти на ден в рамките на две седмици. Сокът от смокиня съдържа антиоксиданти и антивирусни вещества, които го правят много ефективен.

Аспирин

Стрийте 4 таблетки аспирин в 2 супени лъжици вода и разбъркайте добре. Намажете засегнатото място, покрийте с марля, фиксирайте с лепенка и оставете за една нощ. Правете процедурата всяка вечер в продължение на седмица. Салициловата киселина, която се съдържа в аспирина, го прави лидер в третирането на кожни проблеми. Също така това е и един много евтин метод в сравнение с всички други продукти предлагани на пазара./ezine

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни