All for Joomla All for Webmasters
България

Извратен дядка от село до Добрич посегна и изнасили 5-годишната си внучка

Мярка за неотклонение „задържане под стража” наложи Окръжният съд в Добрич на 60-годишния., разследван за изнасилване.

Жертва на посегателството е 5-годишно момиченце.

Разследването на случая е започнало след постъпил сигнал от кабинет на Спешното отделение в добричката болница, където детето било заведено на преглед от свои близки.

На следващия ден като обвиняем по образуваното досъдебното производство на Първо Районно управление на МВР-Добрич е бил привлечен 60-годишният, който е дядо на пострадалото дете.

Окръжният съд преценява че от събраните на този етап доказателства може да се направи извод, че към момента е налице обосновано подозрение за съпричастност на мъжа към разследваното тежко умишлено престъпление.

С оглед високата обществена опасност на деянието, което се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години, както и с цел да се предотврати възможността обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление съдът е счел, че спрямо мъжа следва да бъде взета най-тежката мярка – „задържане под стража”.

Той мотивира определението си и с факта, че обвиняемият живее на един адрес с пострадалото дете и е негов родственик.
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top