All for Joomla All for Webmasters
България

ГЕРБ вдигат данъците поголовно, но забравиха да го кажат преди местните избори

ерб навсякъде вдигат данъците поголовно, десет процента, двадесет процента, колкото мине, като не се противи никой ще вдигаме.

Но това ни е интересно, защо не го съобщиха на хората преди изборите, а въртяха плочата как щели да инвестират в инфраструктура, как щели да строят и как всичко щяло да е работа, работа и пак работа. Е вече е ясно, работата на Герб кадрите ще е да бърка все по-дълбоко в джобовете на хората, а тяхната работа на хората ще е да плащат все повече и повече, за колата, за апартамента, за въздуха, за водата, за тока, за доктора, за детската градина, за училището, за университета, че както са я подкарали, като нищо скоро може да разберем, че трябва да си плащаме, че и ходим на работа, така де нали само до преди няколко дена ни обясняваха, че сами трябва да си плащаме първият ден от болничните, пардон те го обясниха по друг начин, а именно, че никой няма да плаща този ден, ама не мина.

Уви всичко се прави на принципа ако мине и повечето неща минават, само че докога ще минават е въпроса? И понеже през 2021 година предстоят избори за Парламент, може и по -рано, че както са я подкарали от Герб, нищо чудно да подава Бойко Борисов пак оставка, искаме да попитаме финансовият министър:

Тогава как ще е България с финансите, ще се вдигат ли и след това поголовно данъците и цените на всичко, за да знаем отсега какво ни чака, понеже сме наясно, че Герб не печелят избори, те просто си ги купуват….После всички сме наясно как се избива сметката, за платените гласове.

източник: http://www.xaknews.com/2019/11/27/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d1%82-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%8a%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%be-%d1%8f%d0%b2%d0%bd/ informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top