All for Joomla All for Webmasters
България

ГЕРБ побесняха: Йончева не е разследващ журналист, тя прави долнопробно доносничество

ПГ на ГЕРБ твърдо застана зад министъра на културата Боил Банов и зад действията му и всичко, което е направил до сега като министър.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пред журналисти в кулоарите на парламента, съобщи новини.бг.

„Днес пощенската кутия Елена Йончева си позволи отново да разхвърля в цялото медийното пространство едни „новини“ и страшни неща и аз твърдя, че това е вследствие на голямата жега, която трябва да гаси край себе си. Всички тези обвинения, които са повдигнати от българската прокуратурата, за която и е взета мярка, трябваше да се намери някакъв вариант, да се прехвърлят нещата от болната глава на здравата“.

По думите му това е поредната фалшива новина след Хасково, оградата по границата, искания за магистрали и днес някакви хиляди левове, които министърът щял да отклонява. 2017 г. министерството е завело дело за тези пари.

„На всичко отгоре от един човек, който забрави, че е журналист. Преди 10 месеца е писана статия по този повод, но не ги е чела тези неща. Няма никакви пазарлъци, но важното е Елена Йончева да разнася тези неща, белкем някой забрави, че става въпрос за офшорки и КТБ и Елена Йончева, която усвоява пари оттам. Той попита журналистите дали някой им подарява пари за нова апаратура“, коментира Манев.

Тома Биков пък призова журналистите да спрат да наричат г-жа Йончева разследващ журналист. „Това преди време се наричаше долнопробно доносничество с фалшива информация. Когато подаваш на обществеността фалшива информация ѝ я тиражираш с цел да опетниш политическия опонент с неполитически средства“.

„Няма да се занимаваме повече с нейните „разследвания“. Йончева е употребявана от социалистическата партия да води „черната им борба“, коментира Тома Биков.

„БСП се превърна в сайт за фалшиви новини, каквито има много в България, и негов редактор е Елена Йончева. Отказваме да вярваме на фалшивите ѝ новини“, каза още Биков.

Източник: Petel.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни