All for Joomla All for Webmasters
България

Генка Шикерова помля властта: До здравия кмет на ГЕРБ висят лекари и санитари, докато народът мре по стълбите (ВИДЕО)

Журналистът Генка Шикерова изрази възмущението си след случая на двамата пациенти, които бяха оставени в критично състояние на стълбите в болница в Пловдив без никаква помощ, като накрая починаха.

На този фон обаче за кмета на Пловдив Здравко Димитров от ГЕРБ, който също пипна коронавирус, се грижи цяла армия от лекари и медсестри.

Шикерова публикува снимка от скандалния случай, както и снимка от посещението на премиера Бойко Борисов на кмета на Пловдив Здравко Димитров с думите: „Разликата: до тежкоболния кмет на Пловдив висят като прани гащи лекари и санитари, за да слушат разпореждания. Няколко дни по-късно, в друга болница, но в същия град, двама души умират безпомощни на стълбите“, забелязаха от narod.

Припомняме, че пациенти от УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив са починали, след като са оставени на стълбите на болнично заведение с кислородни маски при прехвърляне между отделения.

„Ето как липсата на ясни правила, газенето на закона, хаосът и безхаберието ще се върнат като бумеранг при лекарите и медицинските работници. Отговорността няма да я носи този, който разпорежда. И не, това не е война. Есента и зимата бяха очаквани“, допълни Шикерова.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни