All for Joomla All for Webmasters
България

Гърците получават фактури за ток, вода и пр. с печат ” Платено от държавата” плюс безвъзмездна помощ от 800 евро

Вместо да плати в някаква форма на медици и полицаи за участието им на първа линия в битката с COVID -19, съответно те да решат как и за какво да ползват паричните суми,
държавата ще раздава ваучери за почивка в български хотели.
На практика държавата ще подпомогне определени хотелиери и ще лиши хората от право на избор.

Твърди се, че ваучерите ще бъдат използвани в държавните бази, а след запълването на местата и в частни хотели.Как ще се контролира изпълнението на това намерение?

Същото е и с данъчните ставки – 9 % за хотелерите и 20% за потребителите на храни.След като намаляването на ДДС за хотелиерите е икономическа мярка за справяне с последиците от пандемията, резонен е въпроса – не сме ли пострадали всички.
ЕЦБ обяви, че очаква спад в икономиката между 6 и 15% за всички страни от ЕС, т.е. пострадал е всеки гражданин на съюза.
Защо у нас критериите са различни.За богатия е имало и пак ще има, за бедния….

Гръцките граждани получават фактури за ток, вода и пр. с печат ” Платено от държавата” плюс безвъзмездна помощ от 800 евро .

Българските граждани получават обещания и хвалби.

източник:Румяна Чаналова

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top