All for Joomla All for Webmasters
България

Ето с какво си изкарва прехраната Борис Солтарийски след края на Шоуто на Слави

Борис Солтарийски, е един от малкото късметлии, които не се притесняват за доходите си след края на „Шоуто на Слави“.

Друго си е да имаш жена, която не чака на мъжа да я храни, а достойно печели и тя за семейния бюджет.
Съпругата на Борис Солтарийски – беквокалът на прекратеното шоу на Слави Трифонов, от повече от две години върти бизнес с продажба на дрехи по интернет, пише lifeonline.bg.

Изглежда беквокалистът е истински късметлия

Стоките на Аделина Солтарийска не са скъпи, тя често прави промоции през сайта си. Така например може да се закупят рокли на цена от 40 лева, якета за по 45 и панталони за по 20 лева.

За да привлече клиентки – които са предимно тийнейджърки, тя представя моделите си лично.

Онлайн бутикът на жената на певеца върви добре и тя печели нелоши пари. След затварянето на кепенците на „Шоуто на Слави“, именно тя била основният източник на доходи в семейството.
Те често пътуват на почивки в страната и чужбина. Понякога са заедно с дъщеричката си Ема, а понякога тя е сама с приятелки по женски.

Борис и Аделина се венчаха през 2014-та година, тогава се роди и детето им. Двамата се запознаха покрай един от проектите на гологлавия шоумен „Умна и красива”. Там моделката от „Ивет Фешън“ не стига до първото място, но Трифонов веднага я забеляза и й предложи работа в шоуто, пише show.blitz.bg. / За Жената

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top