All for Joomla All for Webmasters
България

Ето първата снимка на бебчето на Петя Дикова – младата майка го показа часове след раждането (Снимка):

Броени часове, след като стана майка за пръв път, Петя Дикова показа и първа снимка на бебчето – или поне на малката му ръчичка. Кадрите веднага обиколиха социалните мрежи и събраха стотици лайкове.

Така двамата родители направиха съпричастни към радостта си и многото фенове.

На профила си в социалните мрежи бащата на малкия Александър — Илиян Любомиров сподели снимка на новородения си син. Петя и бебчето й са добре, а таткото място не може да си намери от щастие. Той дори написа трогателен пост в социалните мрежи, както вече ви информирахме от За Жената.

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, цели 4260 г и 55 см. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатоли Дуковски и екипа му в „Майчин дом“, защото ни преведоха спокойно и благополучно по този вълнуващ път.

Petya, ти сбъдна най-съкровената ми мечта и ме дари със син. Обичам те до безкрайност. Синко, добре дошъл”, каза Илиян Любомиров .

Както е модерно сред звездите напоследък, Петя и Илиян избраха да покажат снимка направо от родилното, вместо да правят специална фотосесия. И по всяка вероятност това ще бъде един от малкото публични кадри на малчугана, докато порасне повечко.

Петя Дикова и Илиян Любомиров са заедно от няколко години. И въпреки факта, че работят в конкурентни медии, те са една от най-сплотените двойки в бизнеса. Влюбените се радват на пълната подкрепа от страна на родителите си. Малкият Александър дори носи името на дядо си — Сашо Диков , а гордият телевизионер бе един от първите, които издадоха и пола на бебето, още преди неговото раждане.

Двамата родители оповестиха по неочакван начин и предстоящата поява на наследника си. Петя Дикова призна в предаването си, че е бременна, а Илиян потвърди новината само ден по-късно в предаването „На кафе“.

Източник: За Жената

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top