All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Ето ги най-подлите зодии

Астролозите подредиха в нова класация четирите най-подли зодии. Според тях, тези звездни знаци никога не прощават обиди и могат да превърнат живота на „жертвите” си в истински кошмар.

Ето кои са те:

Рак

Ракът според астролозите заема първото място в тази „негативна” класация. Представителите на тази зодия няма да пуснат нарушителя от поглед. Нещо повече, те ще продължат да го манипулират и ще упражняват психологически натиск върху него по всяко време. Родените под този знак ще накарат всеки да страда от угризения.

Козирог

Козирогът трудно се обижда. Но ако това се получи, тогава според астролозите, може да стане много агресивен. Той ще накаже „жертвата” си, като я игнорира и нагрубява при всеки удобен момент.

Дева

На трето място са Девите. Представителите на този знак са емоционално нестабилни. Освен това те не знаят как да простят чуждите грешки. Те ще продължат да общуват с насилника си, но никога няма да се сближат с него или да му се доверят отново.

Лъв

Четвърто място е за Лъвовете. Винаги се чувстват като „крале“ и изискват подходящо отношение. Те не търпят неуважение към себе си. Освен това те не могат да се примирят с факта, че има мнение, различно от тяхното собствено. / fakti

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни