All for Joomla All for Webmasters
Свят

Ердоган: Мюсюлманите в Европа са систематично дискриминирани

“Ислямофобията да се приравни с антисемитизма”, предложи турският лидер

Борбата срещу враждебността към исляма трябва да се води по същия начин, както при антисемитизма след Холокоста, това заяви турският президент Таип Ердоган.

“Мюсюлманите в Европа са систематично дискриминирани, техните права и свободи са ограничени. Това е грешен подход, който застрашава бъдещето на човечеството, културата на съвместно съществуване на различни вярвания. Точно както антисемитизмът се бори след Холокоста, днес е необходимо да се борим с враждебността към исляма”, каза Ердоган в реч на видеоконференцията “Геноцид: уроци, извлечени от Сребреница”.

След убийството на учителя по история Самуел Пати в комуна Конфланс-Сен-Онорин край Париж и изявленията на френския президент Еманюел Макрон, че страната няма да откаже да публикува карикатури на пророка Мохамед.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни