All for Joomla All for Webmasters
България

България днес! Седмокласник изпадна в кома след препиване

Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома, след като се напи с вино и ракия, докато гостува на баба си и дядо си в рилското село Смочево. Транспортираха го в болница с опасност за живота, пишат от informiran.net

13-годишното момче от Дупница гостувало на баба си по време на грипната ваканция. Вчера, в последния й ден, сутринта около 8,30 часа, след като пил вино и ракия, които открил в мазето, излязъл с колелото да се разведри. Решил да отиде до кравеферма в края на селото, в която помагал негов приятел. Когато стигнал дотам, паднал в несвяст, съобщава струма.бг.

Добре, че момчето го видяло и веднага позвънило на майка си. Жената потърсила помощ на тел. 112 и за броени минути линейката на Спешен център – Рила пристигнала в Смочево. Дежурният лекар установил, че момчето е изпаднало в алкохолна кома и веднага му дал медицински въглен, за да предизвика повръщане.

Седмокласникът е приет в Спешен център – Дупница, а оттам е транспортиран до токсикологията в кюстендилската болница с опасност за живота.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top