All for Joomla All for Webmasters
България

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът няма нивото на Бойко Борисов. Той е обикновен критикар

„Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да не се наложи отново да се затягат мерките.

Целта е плавно да минаваме през пандемията“, каза в зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по „Канал 3“.

Относно последните изказвания на президентът Румен Радев събеседникът на медията Ненков отбеляза: Президентът се свежда до един обикновен критикар. А напрежението между институциите идва именно от Румен Радев и с падането на рейтинга му се увеличава и агресивното му говорене. Обединителят на нацията в един момент се оказа и говорител на онеправданите, на тези, които днес прокуратурата преследва.

„На Радев му се иска да бъде на мястото на Бойко Борисов, но явно още не е достигнал до нужното ниво“, заключи той.

„Държавата се опитва да подпомогне бизнеса, позитивното е, че България се опитва да играе роля на център на стабилността, до този момент още не сме теглили заем“, отбеляза още Ненков за положението на България по време на пандемията.

„България няма абсолютно никакво намерение да се отклонява от пътя на евроатлантическата си интеграция, допълни той.

„ГЕРБ печели през последните години избори, защото прави това, което смята за редно и хората оценяват стореното, категоричен е зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

bultimes: Petel.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top