All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Да свалиш 70 кг, но с пържоли в менюто! (ВИДЕО)

Да свалиш над 30 килограма за година, без да изключваш пържолите от менюто. Да, напълно постижимо е. Това доказват Атанас Узунов и Александър Сарамандов, които гостуваха в “България сутрин”, за да споделят тайната на успеха в битката с наднорменото тегло.

Примерът на Узунов вдъхнови повече от 250 хил. души в социалните мрежи. Сарамандов пък свали 65 килограма, следвайки съветите на Атанас.

“Бях 140 килограма, сега съм 73-74. Трудно намерих пътя, минахме през всички диети. Обиколки на градинки, тичане и нищо не ставаше. Трябваше да взема нещата в свои ръце. Това е режим на хранене, който изключва всички въглехидрати – хляб, тесто, захар. Влизане в кетоза. По този начин горим мазнините по нас и подобряваме здравето си от мозък до кости”, сподели специалистът по хранене Атанас Узунов пред Bulgaria ON AIR.

Той вече залага на пълномасленото сирене, маслото, яйцата, зеленчуците, рибата и периодична гладува от 15 до 36 часа.

Консумираме само естествени мазнини, подчерта Александър Сарамандов. За него закуската трябва да е изключена, освен ако човек сутрин не приема медикаменти. А ако се закусва, то трябва да се приемат 1-2 варени яйца и малко сирене

“Хубаво е между обядът и вечерята да има поне 5-6 часа. Препоръчително е да се избягва йодираната сол”, каза още Александър.

И двамата мъже не спортуват. Настояват, че храната е на първо място за здравето на човек. Според Атанас и Александър българите масово не знаят как и с какво да се хранят.
Източник:Днес.бг

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни