All for Joomla All for Webmasters
България

bTV с грандиозен гаф, докато Диков говори за Василев, Божков и нечия министерска кариера (видео)

Това е поредната страница от сагата с акциите на ФК “Левски”, след скандалното интервю на бизнесмена Васил Божков, джиросването на акциите на “сините” на премиера Бойко Борисов и сериозната политическа игра, която се развихря на медиен терен. bTV обаче направиха своеобразен фал – предаването “На живо” във Facebook улови и подозрителен разговор между продуцентите и репортера на място. Сиреч – какво пускаме и не пускаме в емисията.

Ето и хронологията на изявлението:

“Павел Колев прие документите. Прибра ги в касата. Какво мисли да направи с тях, самият той ще обяви. В момента собствеността на ФК “Левски не се променя по никакъв начин”, заяви Диков.

От думите му стана ясно, че за премиера Борисов ще е изключително лесно “сините” да се спасят – с един документ от 3 реда, в който става ясно на кого ще бъдат джиросани акциите.

На журналистически въпрос какво би посъветвал Божков, Диков отговори:

“Доколкото знам скоро ще има нови разкрития, които ще костват кариерата на някои хора. Става дума за един министър. Съветвам ги да ги извадят час по-скоро тия неща. Казал съм го и на Цветан Василев”, обясни Диков.

По-нататъшното му изявление обаче не чухме. Причината – репортерът на bTV се дръпна заради телефонно позвъняване.

От него се чу следното: Ало, Цецо, здравей. Означава ли това, че не пускаме Диков в емисията? Пускаме Кралев и след това Колев? Дай ми Влади. Влади, по това, което си ми написал – обявявам видео “Кралев” и след това обявявам видео “Колев”. Диков не го обявявам. Добре, окей, разбрах.

frognews

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top