All for Joomla All for Webmasters
България

Братът на изчезналия Костадин шокиращо: Подозирам, че е убит!

Щом повече от една седмица не се е появил, значи му се е случило нещо лошо, каза през сълзи брат му Диян

Подозирам, дори съм убеден, че Костадин е убит. Не е възможно да се крие някъде толкова дълго време. Това каза пред Флагман.бг Диян Райков – брат на безследно изчезналия 30-годишен мъж от Царево.

Както Флагман.бг пръв съобщи, Костадин е в неизвестност от 26 декември.

“Тогава познат го е видял да върви от Царево към село Велика. Бил е с приятелката си, която е с около 10 г. по-голяма от него. Заедно са от около 2 месеца някъде. Той се премести да живее в с. Велика в нейната къща, където е и баща й. Доколкото разбрах Костадин е имал конфликт с възрастния мъж, който твърди, че брат ми е откраднал от него 7 лева. И затова е бил изгонен. Аз обаче не вярвам. Убеден съм, че му се е случило нещо лошо”, разказа разтревоженият Диян Райков.

Костадин и приятелката му Вяра били безработни. Последно 30-годишният мъж е работил през лятото.

30-годишният Костадин от Царево изчезна безследно, виждали ли сте го?

“Лятото беше в една фирма – монтираха PVC дограма. Но това беше сезонно. Преди години работеше в Германия и се върна. Много исках да му намеря работа в София и да е при мен”, казва още брат му.

Диян живее в София, а с брат си поддържал връзка по телефона или със съобщения. Последно двамата са си писали на 22 декември. Сега мобилното устройство на Костадин е било изключено.

Апелът за помощ на Диян Райков е едва от вчера, когато е подаден и сигналът в РУ-Царево за изчезването на Костадин. На въпрос защо едва след седмица алармират, той отговори: “Имахме надежда, че ще се появи. Мислехме, че може би искал да се отърси от всички проблеми, изчезвайки за няколко дни. Но не е нормално да го няма повече от седмица, без да ни уведоми. Той не е толкова безразсъден. Именно затова смятаме, че е убит. В противен случай досега щеше да се е появил”.

Диян моли всеки, който има каквато и да е информация за брат му, да се обади на тел. 0889107191, както и да уведоми органите на МВР! / flagman

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни