All for Joomla All for Webmasters
България

Бойко реши: Само 1 вносител ще доставя ваксините за Covid-19… Всички доктори, аптеки и болници, ще минават през него

Фармацевтичният олигах и любим бизнесмен на ГЕРБ – Кирил Домусчиев, получи монополни права да внася ваксината срещу корона-вирус.

Това стана с преходните разпоредби на постановлението за новите мерки, гласувани днес.
Мотивите са, че е възможно покрай истерията, да нахлуят “много ментета”, и за да се предпази населението, е нужна “професионална организация”.

Депутат от ГЕРБ коментира, че у нас няма друг толкова голям специалист във фармацията като Домусчиев, и държавата ще ползва експертните умения на него и екипа му.
Очаква се България да внесе около 12 милиона ваксини – 2 пъти повече от населението ни, като това се оправдава с “европейски изисквания”. Защо обаче Бойко не е уведомил ЕС, че имаме 6 милиона население, започва да става ясно. Домусът ще направи по-голям оборот.

При това – над половината хора изобщо не искат да се ваксинират. Т.е. ще имаме 75% излишни ваксини. Това не значи, че няма да се платят.

Домусчиев ще разпределя ваксините през складовите бази на собствените си фирми. С него ще трябва да сключи договор всяка болница, аптека или личен лекар…

чудислав, 25.11.2020

Източник: https://write.as/4udoslav/domuschiev-poluchi-izkliuchitelni-prava-da-vnasia-vaksinata-sreshchu-covid-19

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни