All for Joomla All for Webmasters
България

Бойко към българите: Д**ба майка им глупава! Шехерезада изтри видеото с псувните на Мутрата

Бойко Борисов за пореден път тегли една майна на народа, като псувнята бе запечатана на едно от видеата на живо, които Мутрата пуска на стената си във фейсбук. Пиарката на премиера – Севделина Арнаудова – Шехерезада, обаче, своевременно се усети и изтри излагацията, разкриха от Narod.bg.

Простотията на лидера на хунтата бе коментирана на мига от пиар експерта Радослав Бимбалов. Ето какво написа той на стената си:

Преди малко фейсбука ми уведомява, че Господарят Борисов има лайф включване. Цъкнах импусилвно и попадам на нива, някакви хора в далечината, а зад кадър отчетливо се чува познатият гърлен глас на премиера:

– Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука.

Реклама

Шехеразада бързичко успя да спре лайфа и да изтрие видеото, но то се запечата завинаги в ушите ми.

Сега то си кънти там и ми нашепва истината, че в тази държава всичко се прави като живите включвания на Севдето – набързо и квото стане.

Простащината е хванала за ръка некадърността. Заедно скачат в грозно хоро, директно върху главите ни. С боси, миризливи крака.

Боли.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни