All for Joomla All for Webmasters
България

Борисов и Каракачанов не влязоха в танк Т-72, люкът е тесен

Премиерът Бойко Борисов и военният министър Красимир Каракачанов не блязоха в танк Т-72 в Търговище, защото люкът е много тесен и не могат да минат през него. Но пък инспектираха военният завод ”Терем” край Търговище и се похвалиха, че правели много за армията. На Борисов бяха показани и други танкове. Каракачанов пък напомни, че МС е отпуснал 50 млн. лева за модернизацията на танковете Т-72.

От “Терем” пък поясниха, че ще модернизират машините и ще поставят система за лазарен лъч и система за управление на стрелбата.

“Тея дет ни критикуват, да бяха купили”, посочи премиерът.

“Важно ли беше вие адмирали и моряци, какво ни убеждавахте. Нужни ли са”, попита Борисов, а военните му отговориха – “Нужни са, разбира се”. А Борисов поясни, че последните ни кораби са над 20-годишни.

Каракачанов допълни, че на този етап е по-важен проектът за новите бронирани машини. Корабите пък ще са във Варна, а машините за спецчастите идват от завод в Самоков. / frognews

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни