All for Joomla All for Webmasters
България

Борисов: ЕС не е предвидил никакви средства за България

За никого не са предвидени никакви средства, първо ще се осигурят пари за Еврозоната. Години наред слушахменякой да ни обяснява, че Еврозоната ще ни оскъпи живота. Това коментира премиерът Бойко Борисов след заседанието на Европейския съвет.

Съюзът към днешна дата няма проблем с парите, защото всяка една държава си решава проблемите. Може да разберете колко трудно ще се осигури финансирането от страна на държавите донори. Към днешна дата за количество пари не се говори, заяви министър-председателят.

Европейската солидарност съществува, категоричен е премиерът. Всички колеги вярват, че българските заводи ще започнат да произвеждат защитни облекла и за тях, каза още той.

Според Борисов никой не може да каже колко ще продължи тази ситуация. Казваме няколко месеца, защото не искаме да си представим повече, сподели още той.
eurocom

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top