All for Joomla All for Webmasters
България

БОРИСОВ Е ГОТОВ ДА ПОДАРИ БЪЛГАРИЯ НА ЕРДОГАН, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ

Това, което се случва в момента в Росенец е не само изключително опасно, но и показателно за начина на политика на Бойко Борисов. Неговите топли отношения с Реджеп Таийп Ердоган не са тайна за никого. И нашата мутра не се свени да продава интересите на България, само и само да запази властта си, дори с цената на родината си.

ДПС също направиха голяма грешка. Защото отново се повдига спора те етническа партия ли са и чии интереси защитават – на България, на Турция или еднолично на Ахмет Доган и Делян Пеевски? Защото българите сме много толерантни, тук винаги е била мултиетническа територия дори преди идването на българи и турци. НО…..когато се посегне на свети за българина неща като българската земя, знаме, език и вяра, не прощаваме на никого. Гаврите на Доган с българите минаха границите. Дотам, че голяма част от турците също не го подкрепят, а се носят слухове, че има забрана да ходи в Турция. А Пееевски е срам за всяка партия!

Победител в битката за Росенец няма да има. Ако ДПС защити председателя си, българите никога, ама никога няма да им простим, а напрежението ще ескалира дотам, че докато Ердоган тръгне да ги спасява, ще е късно за тях. Ако българите победят, ДПС ще пробват други ходове и е много възможно да заявят, че българската държава ги заплашва и да предявят претенции. Единственото правилно решение – Доган да излезе и да каже, че който иска, може да отиде на плажа и да призове да не го защитава ДПС, защото го пази закона, явно не му мина през ума, колкото и да се напъва да е умен.

Това, което става, е следното: Българска земя – публична държавна собственост, собственост на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, е обсебена от председател на етническа партия, която поддържа мафиотското управление на държавата, като службите пазят човека, за когото се знае на колко държави служи, срещу българите. А турците в България, членове на ДПС, днес показаха, че не са български граждани и че за тях интересите на Доган са над тези на България!

Борисов е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Ще ни продаде, за да си запази пачките в шкафчето. Затова този път трябва да бъде изритан от властта и да бъде предаден на НЕЗАВИСИМ СЪД. Съдът на народа!

Елена Гунчева, facebook

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни