All for Joomla All for Webmasters
България

Бенатова: Цветанов показа на Борисов среден пръст

Любопитна аналогия направи Миролюба Бенатова в пост във Фейсбук, където коментира , че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пак влезе в парламента като сътрудник на ГЕРБ, а по-късно и излезе.

Нещатният сътрудник си е нещатен сътрудник. И си е прав, че не се чувства наказан, защото няма кой да го накаже. Това сътрудничество е показване на обикновен среден пръст. Към публиката и към всички купувачи на имоти без телепатични връзки. Струва ми се, че е среден пръст и към председателя на ГЕРБ, но той си знае как ще го разчете, пише Бенатова.

Ние сме парламентарна група на ГЕРБ, нормално е зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата. Това заяви пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова по повод на информация, че Цветанов е вписан като нещатен сътрудник към групата на ГЕРБ.

Само преди часове Цветанов пак се обърна на 180 градуса. Във фейсбук той реагира на общественото възмушение с пост, в който пише, че се отказва да е нещатен сътрудник на НС. Но стореното-сторено. Средният пръст към Борисов остава. И май не само в историята.
Източник:frognews

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top