All for Joomla All for Webmasters
България

Българка се превърна в Барби с над 15 пластични операции

Българка на 22 години изгря в световните медии с превръщането си в кукла Барби. Тя се подлага на над 15 пластични операции само за година. Андреа Иванова е главно действащо лице на страниците на британския “Mirror”. Трансформациите й за максимална прилика с куклата не я притесняват. Студентката се е похвалила с интервюто си в чуждестранните медии, като е споделила статията за себе си.

Иванова е от Бургас, а снимките и в социалните мрежи предизвикват множество коментари, пише “Mirror”. На корицата в профила на Андреа е сложена снимка на куклата. За метаморфозата студентката се мести в София. Тя споделя, че винаги е искала да прилича на Барби още от момиченце. В последната година дава начало на трансформацията си.

“Докато бях малка толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден”, цитират Андреа британските медии.

Затова и студентката започнала да инжектира устните си с хиалуронова киселина и да добавя още и още след като започвали да спадат.

“Мисля, че си направих повече от 15 процедури. Не ги броя”, обяснява Андреа, сравнявана с живо копие на куклата.

Зли тролове са възмутени от трансформацията на Андреа, отбелязва още “Mirror”. Те я сравняват с анимационната героиня Дафи Дък и дори с Чудовището от Лох Нес, но не и с Барби. Един от коментарите, цитиран от “Mirror” констатира, че момичето е прекалило с интервенциите.

След като снимките на студентката се появяват на първите страници в британската преса, тя решава да отговори на критиката:

“Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите. Това е мой личен избор и никога не съм се притеснявала от това”.

От статията отбелязват, че не става ясно какви пари е похарчила за метаморфозата.

Източник: Дир.БГ

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top