All for Joomla All for Webmasters
България

БЪЛГАРИЯ – Много тъжна вест: тази сутрин е починал един голям българин

Началникът на врачанското акушеро-гинекологично отделение в МБАЛ „Христо Ботев“ д-р Иван Кръстев е починал тази сутрин, съобщава „Конкурент“.

Лекарят, дал живот на хиляди бебета, издъхна в болница ИСУЛ в София, където беше закаран преди 6 дни след нелеп инцидент в с. Горно Пещене.

Полицията разследва причините, довели до нараняванията му. Вероятно ще бъдат повдигнати обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост срещу 62-годишен мъж от врачанското село, който е бил с лекаря в събота вечерта.

Новината за кончината на един от най-добрите лекари-гинеколози във Враца от последния половин век шокира и близки, и подчинени и приятелите му.

По зла ирония на съдбата мисията, на която той посвети последните 15 години от живота си – ремонтът на АГО, е на път да се случи, след като ръководството на болницата пусна обществена поръчка за дейностите.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top