All for Joomla All for Webmasters
България

Ани Салич пусна снимки от сметката и менюто си от вечеря в Кавала!

Тв водещата Ани Салич пусна във фейса снимка на сметката и фотографии на цялото меню, на което се е насладила на съботна вечеря в Гърция.

Тя е била в хубава таверна в Кавала. От публикуваното се вижда, че парите, с които се е изръсила, са всичко на всичко 35,50 евро, което е съвсем нормална сметка – поносима за клиентите.

При това става дума за поръчка от 6 ястия, сред които морски деликатеси, октопод, както и напитки.

Вижте ястията:За сравнение, нека припомним, че преди няколко седмици едно бистро в курорта Албена у нас предлагаше малка бутилка минерална вода за 11 лева, обикновена пърленка за 9,50 лв. и парче пица за 29 лева.

Богатата на минерални води България би предполагало да предлага приемлива като цена поне минералната вода.

Да не говорим за отблъскващо високите цени за шезлонг и чадър, които скандализираха обществото ни и заплашиха сезонът у нас с провал поради липса на туристи.

У нас обаче има една приказка, че „ден година храни“ – така са свикнали родните концесионери и бизнесмени по морето без да си дават сметка, че загубите им накрая ще се окажат много по-големи.

Източници: фейсбук, 19 минути

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top