All for Joomla All for Webmasters
България

Алекс Сърчаджиева в първото си интервю след смъртта на Ласкин: Дъщеря ни ме пита: Мен сега, кой ще ме пази, ти не си тате…(ВИДЕО)

Александра Сърчаджиева даде първото си интервю след смъртта на съпруга си Иван Ласкин за ”Събуди се” по Нова Тв. Цялото интервю пред Мариян Станков-Мондьо ще бъде излъчено в неделя предобед, а току що в „Здравей, България” пуснаха откъс от него.

Ето какво казва Алекс Сърчаджиева:

„Аз ще премина сама през цялато тази болка и този ад. Чувствам се като дете, което се е изгубило в гората и не знае къде е. Не знам, как, не искам да ми се случва, искам това да е накякъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен….

Сядам, забивам в една точка, нищо не искам да правя, да не помръдна….

Като видиш тези очички на дъщеря ни, като маслинки, а те са тъжни и тя ми вика: мен сега кой ще ме пази. Аз й казвам: аз ще те пазя. Тя ми вика: Не, ти не си тате.

Какво съм била в предния живот – урод ли, изрод ли, какво съм причинила на хората, че да премина през цялата тази болка…”


Източник:Petel

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top