All for Joomla All for Webmasters
България

14-годишната Мария изчезна, виждали ли сте я (СНИМКИ)

Основни грижи за детето полагат баба й и дядо й, които още късно снощи са подали сигнал до МВР

14-годишно момиче е в неизвестност от близо 24 часа. Мария Бойкова изчезнала след 17 часа в събота, след като по-големият й брат я оставил в Макдоналд на рожден ден. Няколко часа по-късно мобилният телефон на тийнейджърката бил изключен, както и към този час, пише TrafficNews.bg. Последно е била видяна в заведението за бързо хранене на булевард „6 септември”.

Основни грижи за детето полагат баба й и дядо й, които още късно снощи са подали сигнал до МВР. Брат й и негови приятели пък обикалят район „Източен” и район „Тракия” с колите си, за да издирват Мария.

„Много сме притеснени. Баба й и дядо й не са спали, не са яли, дори са с влошено здравословно състояние. Моля ако някой има информация да се свърже с мен на следния телефон: 0899192601″, алармира приятел на семейството, подал сигнал до редакцията ни.


Източник:flagman.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top