img

Лъсна истината за връзката между сгафилите в Банско пловдивчанки и Сашо Кадиев

/
/
/
2025 Views

Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната пловдивчанка, която бе спипана зад волана на „Форд“ да превозва компания момичета, които са били на купон в Банско.

В нашата мила родина няма нищо скрито-покрито и веднага се появи информация, че автомобилът по документи се води на любимото лице от „Преди обед“ Сашо Кадиев. „Блиц“ потърси повече подробности, преди да си прави генерални заключения за връзката на актьора и водещ с пияната млада жена зад волана.

Оказа се, че въпросният лек автомобил е подарък на бившата жена на Кадиев – Татя, лично от него. Тя е предоставила возилото на своя приятелка от Пловдив, след като била помолена за помощ.

Таня по никакъв начин не е била запозната с моментното състояние на приятелката си и просто е искала да помогне. Сашо Кадиев пък въобще не е бил запознат със заемката, заради което въвличането му в този скандал е повече от нелепо.

Припомняме, че 29-годишната жена бе задържана около 02.00 часа в събота, тестът с дрегер отчел 1.8 промила алкохол. Срещу нея е образувано дознание.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text