img

Кристиан Костов: Чувствам се като клоун

/
/
/
1368 Views

Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само феновете, но и най-близките си с проблемите си с психическото здраве, които не се срамува да сподели с последователите си в мрежата.

Младият изпълнител, който преди години прослави страната ни на песенния конкурс „Евровизия“ и постигна най-високата позиция, която България някога е заемала, редовно споделя в социалните мрежи как върви живота му, в какво настроение е, а наскоро въпрос за негов последовател го накара да бъде по-откровен отвсякога, пише Шоу Блиц.

„Как е менталното ти здраве“, попита го последовател, а младият ни певец не се сдържа и не прикрива емоциите, които очевидно сериозно бушуват в душата му от известно време насам.

И все пак се опита да измести фокуса, залагайки на леко шеговит отговор: „Много ментално, не много здраво“, заяви Костов, а после призна, че динамиката с емоциите при него е доста сериозна. Както в един момент може да е много добре, така да изпадне в криза в следващия.

„Неврозата е кучка“, продължи с откровенията си Крис, а последователите му направо онемяха. Въпреки че увери, че скоро ще бъде по-добре, той все пак не убеждава, че този момент е наистина близо.

Припомняме, че преди месец Кристиан Костов отново шокира феновете си, заявявайки на всеослушание, че не харесва лицето и тялото си.

„Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице“, написа тогава той.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text